Telefon GYM: (06-1) 264-0745 | Szépségszalon: 06204877955
Robika Gym

Ignácz Zsanett


Személyi edző

Ignácz Zsanett

MAGAMRÓL:
Születésem óta folyamatos energia bomba működik bennem.
Gyermekkoromtól kezdve folyamatosan mozgásban vagyok (torna, kosárlabda, fitness) és saját magam is tapasztaltam, hogy a rendszeres sport életminőségjavító hatással is bír.

A mozgás, az életem minden területén csak segítséget nyújtott és rengeteg pluszt ad mind a mai napig számomra, így elképzelhetetlenek a napjaim sport nélkül.
Fontosnak tartom, hogy mindenki a saját edzettségi szintjének és egészségi állapotának megfelelő módon végezzen testmozgást, ezért a közös edzést minden esetben fittségi állapotfelmérés, valamint egészségügyi kérdések előzik meg.

Az esztétikus külső csak egy ráadás. A rendszeres sport fejleszti az akaraterőt, koncentráció készséget, kitartást, pozitív hozzáállást; segít, hogy a problémákat hatékonyabb oldjuk meg; nem mellékesen mozgás során endorfin termelődik, melytől boldogabbak leszünk, és még sorolhatnám a temérdek pozitív hatást.

Szeretettel várok minden vendéget, aki szeretne tenni magáért és a jövőjéért valamit. Lehet szó fogyókúráról, magas vérnyomásról, cukorbetegségről, epebetegségről, lisztérzékenységről, vagy bármilyen egyéb krónikus megbetegedésről, én tudok segíteni és együtt elérhetjük a kitűzött célt.

VÉGZETTSÉGEK:
-Aerobic edző
-Gymstick muscle instruktor
-Életmód tanácsadó
-Kölyök fitness gyerek aerobic
-Capoeira trainer
-Személy edző